Vingars förlag

Förlagets författare

Johanna Jensen har i augusti månaden 2016 publicerat sin debutroman ”På okänd väg” som är första delen av den planerade serien ”I trygg famn”. Förutom denna serie av kärleksromaner planerar hon även en thriller med titeln ”Fången”.

Johanna hade aldrig tänkt bli författare, tills hon en kväll satte sig vid datorn och började skriva ner en historia som hon hade haft i sina tankar under flera år. Fyra månader senare var ”På okänd väg” klar.

– Jag kände mig inte som en författare, snarare som en barnmorska som hjälper en historia till liv, berättar Johanna. Hon fortsätter:

– Visst vet jag någonstans att det är jag som skriver romanerna, och ja, jag är stolt över dem. Men viktigast är inte jag själv, utan historierna som jag helt enkelt är tvungen att berätta. När jag skriver, är det som om jag lever ihop med mina karaktärer. De ger mig ingen ro, tills historian är slut och vi vet hur det har löst sig för dem.

Denna intensiva inlevelse gör att det ibland är svårt att säga vad som är fiktion och vad realitet. Till och med författaren Johanna Jensen själv verkar ibland mer som en av sina romanfigurer och ibland ytterst real. Följ och lär känna henne på Facebook: www.facebook.com/johanna.jensen.568

Du kan mejla Johanna under johanna@vingarsforlag.se.