Vingars förlag

Förlagets författare

Johanna Jensen har i augusti månaden 2016 publicerat sin debutroman ”På okänd väg” som är första delen av serien ”I trygg famn”. I juni 2018 publicerades hennes andra roman ”Mördarens dotter”. Förutom denna serie av kärleksromaner planerar hon även en thriller med titeln ”Fången”.

Johanna hade aldrig tänkt bli författare, tills hon en kväll satte sig vid datorn och började skriva ner en historia som hon hade haft i sina tankar under flera år. Fyra månader senare var ”På okänd väg” klar.

– Jag kände mig inte som en författare, snarare som en barnmorska som hjälper en historia till liv, berättar Johanna.

Johannas roman blev så mycket mera än bara en spännande berättelse. Den gjorde att hon påbörjade sin egen okända väg och så småningom kom ut som transkvinna, där hennes pseudonym ”Johanna” blev till hennes riktiga namn.

Nu har hennes andra roman ”Mördarens dotter” blivit klar. Även den är mera än en spännande berättelse. Den går djupt in i karaktärernas själar, berättar om hur de utvecklas tack vare sina relationer, och på vägen resonerar Johanna om allt från teologi och etik till samhällets brinnande frågor.

– Det är därför jag säger att ”Mördarens dotter” är mitt testamente. Det återger mina svar på frågorna så långt som jag hittills har kommit. Och det inbjuder läsarna till att tänka vidare.

Följ och lär känna Johanna på Facebook: www.facebook.com/johanna.jensen.568

Du kan mejla henne till johanna@vingarsforlag.se.